"A lélek kirepül; újra meg kell találnia testi burkát és visszafoglalnia azt."

 

Steven Pressfield

"A lélek kirepül; újra meg kell találnia testi burkát és visszafoglalnia azt."

 

Steven Pressfield

Az edzőterem

"Az erős lélek, ha nagy cél van előtte, megacélosítja a gyönge testet."

 

Mark Twain

Az edzőteremről bővebben

Az edzőtermünkben minden izomcsoportra tudsz edzeni. A gym szabad súlyokkal, professzionális kondigépekkel és funcionális tréningeszközökkel felszerelt terem, egyéni és köredzésekhez egyaránt ideális. A hangulat mindig családias és vidám, a helyiségek nem túl nagyok, így az edzés mindig előzetes bejelentkezéshez kötött. Ennek az a legnagyobb előnye, hogy a beírt időpontokat könnyebb betartani, és minimálisra csökken a várakozási idő a gépeknél.

Személyi edzés

"Két tekintet van: a testé meg a léleké. A testi szem néha feledhet, de a lélek szeme örökké emlékezik."

 

Alexandre Dumas

Bővebben

Nem vagy egyedül.

Az izom nem a konditeremben épül. Itt jól megdolgozzuk, figyelembe véve a jelenlegi állapotodat, azonban hogy milyen gyorsan fejlődsz, az annak az összes olyan körülménynek a függvénye is lesz, amit - az egyszerűség kedvéért - hívjunk szokásoknak. Ide sorolható pl. az, hogy ülőmunkát végzel-e, hogy van-e valamilyen korábbi sérülésed, hogy hogyan táplálkozol, mennyit alszol, hogy mennyire játszik szerepet a stressz az életedben, hogy mennyi időd van sportolásra egy héten és még sorolhatnánk. Ezeket az elején jól átbeszéljük, kitűzzük a célokat együtt, és lépésenként megünnepeljük. :-)

Funkcionális táplálkozás-tanácsadás

"Az, hogy mit eszünk, pont olyan fontos, mint az, hogy mit nem."

Servaas Bingé

Bővebben

Az edzés mellett éppoly fontos, hogy mit eszel reggel, délben és este. Az izmaid növekedése, tömörsége, tónusa a helyes táplálkozás függvényében fog változni, kiegészítve egy funkcionális masszázzsal, izomlazítással, kellő mértékű alvással.

Ha silány tápértékű ételeket viszel a testedbe, a sejtjeid értéktelen fehérjéket fognak termelni és ez előbb-utóbb – még rendszeres edzés mellett is – hiánybetegségekhez fog vezetni. Táplálkozástudományi szakemberként segítek az étrended összeállításában - figyelve az esetleges intoleranciákra, allergiára, érzékenységre, meglévő betegségekre – hogy céljaidat mielőbb elérd, mindezt éhezés és koplalás nélkül.

 

"Tudatosítsuk, hogy minden falatot mi választunk meg, és döntsünk jól. Elvégre a testünk nem egy szemetes."

 

Iller Barbara

Masszázs

„A masszázs az anatómia tanulmányozása Braille-írásban.”

Jack Meagher

Bővebben a masszázsról

„A természetes gyógymódok célja, hogy támogassuk, erősítsük a szervezet saját gyógyító erőit.” - mondta Dr. Franz Wagner, A masszázs művészete című könyv írója. 

 

A súlyzós edzések következtében az izomrostokban sérülések keletkeznek, ami egy természetes folyamata az izom épülésének, fejlődésének. Ezt rendkívüli mértékben kiegészíti az a gyógymasszás, mely segít az izomnak regenerálódni és elkerülhetőek a húzódások, ízületi gyulladások és csökkenthető az izomláz, nem beszélve a masszázs stresszoldó és frissítő erejéről.

 

„A masszázs az egyetlen testi élvezet, amelyhez a természet elfelejtett következményeket kötni.”
 

Robert Breault

 

Biorezonancia

Ide egy gondolat...

Bővebben a biorezonanciáról

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.