Csoportos órák

 

A csoportos órákon páros edzéseket tartunk, ami egy alakformáló súlyzós edzés. A cél, hogy a lehető legrövidebb idő alatt érjünk el a lehető legnagyobb változást a testünkön. Az edzések intenzívek, ahol minden izomcsoportra egy gyakorlatot végzünk.

 

De mi is az az alakformálás és miért van rá szükség, miért nem elég, ha csak kardiózunk és lefogyunk?

 

A súlyzós edzéseket nem lehet megúszni, ha bomba alakot szeretnél. De akkor sem, ha az a cél, hogy „csak” formába lendítsd a tested, hiszen a tested alakja izmok nélkül csak egy csontokon lógó formátlan zsír és kötőszövet tömege lesz, ami a kor előrehaladtával még lógni is fog. A koplalás nem segít, fogyni lehet tőle, de izmokról és formás testről nem beszélhetünk ebben az esetben. A megoldás az alakformálás, ahol koncentráltan megyünk végig a testen, minden izomcsoportra kiterjedően. Az akkurátus munkának meglesz a gyümölcse, heti három edzéssel és helyes táplálkozással a zsír lepucolódik és megpillanthatod a tükörben a valódi alakod. :-)

 

 

Funkcionalis köredzés :

 

Ezen az edzésen bevetjük a „nehéztüzérséget” is, használunk TRX-et, súlyokat, kettlebellt, step padot, gumiszalagot, vagyis minden olyan eszközt, amitől úgy megizzadsz a 10 gyakorlat után, hogy a ruhádból garantáltan csavarod majd a vizet. Ugrándozunk, szökdécselünk, és mindeközben hangosan lihegni is ér, hiszen az edzéseket 4 körben végezzük, rövid pihenőkkel. (1 perc edzés, 30 mp pihenés)