"A sport a test útján nyitja meg a lelket."

 

Szent-Györgyi Albert

"A sport a test útján nyitja meg a lelket."

 

Szent-Györgyi Albert

Az NRGYM nem egy hagyományos edzőterem. Holisztikusan formáljuk a testünket, figyelve a test és a lélek egyensúlyára. Mindannyian mások vagyunk, különbözik a testünk felépítése, a teherbírásunk, az edzettségünk szintje, a lelki folyamataink, a szokásaink.

 

A közös metszéspont a DÖNTÉS. A döntés, hogy a sport olyan fontos része lett az életünknek, mint a fény és a levegő.

 

Ha eldöntötted, hogy végre Te leszel életed filmjének főhőse, akkor itt a helyed! Legjobb tudásunk szerint segítünk megvalósítani azt a célt, azt a dédelgetett álomalakot, amire mindig is vágytál. A tested változásával egy időben fejlődik a tartásod – belsőleg is – az önképed, a szokásaid, az étkezésed, a sejtjeid fellélegeznek, a lelked pedig imádni fog Benned lakni. Mindez garantáltan egy izgalmas utazás, ami néha fárasztó és küzdelmes, néha izzadsággal teli és határokat feszegető, de ennek ellenére ígérem, hogy élvezni fogod, mert már az az ember fog visszanézni Rád a tükörből, akit mindig is látni akartál, kívül-belül.

 

Nagy Réka

Rólunk írtátok

 

Néhány vélemény rólunk...

Vélemények olvasása

Szandra 32 éves táplálkozás tanácsadás és személyi edzés:

 

Még csak nemrég ismertem meg Rékát egy közös barátunk által, de jobbkor nem is történhetett volna! Annyira kedves segítőkész és figyelmes volt már az első alkalommal, hogy azonnal tudtam, hogy vele akarok majd edzeni.

Nem csak a tudása nagy ilyen téren, de rendkívül tapasztalt is, hiszen ő ezt az utat már maga is végig járta. Az edzésen kívül a táplálkozásom rendbetételében is hatalmas segítség. Mindent alapos átbeszélés és felmérés előzött meg és folyamatosan végig követi a napjaimat, ha kell segít, ha kell bíztat és nem mellékesen megdícsér, ami hatalmas erőt tud adni! :)

Ha újra kéne kezdenem, akkor is őt választanám, mert nem csak szuper edző, de nagyszerű ember is.

Ajánlom mindenkinek! :)

 

Dóri 39 éves online edzés és táplálkozás tanácsadás:

 

"Kb. 1,5 éve edzek Rékával online. Kevés rendelkezésre álló eszközzel is változatos, minden izomcsoportot megmozgató ótákat tart. Figyelembe veszi az aktuális fizikai állapotot, ahhoz igazítja a gyakorlatok intenzitását. Kreatív a gyakorlatok megválasztásában és mindenkor figyel azok helyes kivitelezésére is."

 

Dóra 69 éves alakformáló súlyzós edzés és masszázs:

 

2023 januárjában döntöttem el, hogy lefogyok. Ekkor 101 kg voltam és 69 éves. Eljutottam a lelki okok feltárása után a változáshoz. Kértem étkezési tanácsot. Ezt követően 5 hónap alatt az új étkezéssel 11 kg fogytam. Eldöntöttem, ha 90 kiló alá jutok, elkezdek sportolni. Így jutottam el a Badacsonytomaji NRGym-be ahol kiscsoportos súlyzós edzésre járok Rékához. Itt állapotomnak megfelelő gyakorlatokat kapok és az elmúlt 8 alkalom után érzem, hogy egyre jobban jön vissza az izmom és kezd feszesedni a testem az izomépítés során. Köszönet a segítségért!

 

Nóri 2 gyerekes Anyuka alakformáló súlyzós edzés és személyi edzés :

 

Már jártam Réka csoportos óráira és személyi edzésre is. Mind a kettő szuper hangulatban telik és az is biztos, hogy remegő lábakkal mész le a lépcsőn, bármelyiken is vegyél részt. Réka minden edzésen a maximumit nyújtja és belőled is kihozza azt. Az első alkalommal szinte a bemelegítes alatt felmérti a gyengepontjaid és megbeszélitek, mi a célod az edzéssel, hová szeretnél eljutni. Ő a személyi edzéseit erre alapozva építi fel. Minden alkalommal újabb edzéssort rak össze, így soha nem válik unalmassá egy edzés sem. Nekem kiemelkedően fontos, hogy a terem mindig tiszta, Réka szakmailag felkeszült es ezek mellett emberileg is kiváló. Szerintem ebben rejlik Réka titka és ettől vagyunk mind-mind meggyőződve arról, hogy ha egyszer kipróbalod az edzéseket, rendszeres résztvevője leszel.

 

Szilvi 49 éves online edzés:

 

Lehet az online személyi edzés tényleg hatékony? IGEN! Én sem gondoltam volna, amíg meg nem ismertem Rékát. Az edzés személyre szabott, igazi kihívás (mert nekem ez kell), és mégis igen jó hangulatú. S Réka még a képernyőn keresztül is észreveszi, ha nem húzom be a hasam, s minden mozdulatomra odafigyel. Szilvi, Svájc

 

Gábor személyi edzés:

 

Építésztervező munkám miatt kevés lehetőségem van a testmozgásra, ezért fontos volt számomra egy hatékony, optimalizált sportolási lehetőség. Itt az NRGYM-ben ezt megtaláltam. A konditerem megfelelően felszerelt, klímatizált. A személyi edzések tökéletesen terhelik a vállalkozókat. Első hónap után már vizuálisan is feltűnő volt a fejlődés. Az edző kedves, figyelmes és számításba veszi az erősségeket és a gyengeségeket egyaránt, így alakítva ki a személyre szabott edzésprogramot. Az ide ellátogató emberek kedvesek és barátságosak. Mindenkinek szívesen ajánlom a helyet. 

 

Ildikó 2 gyerekes Anyuk, csoportos órák:

 

ezúton szeretném megköszönni neked a lehetőséget, hogy edzhettem veletek! Fantasztikus kis közösség vagytok, elképesztően kedves mindenki, mosolyogva jöttem haza minden edzés után! Külön köszönet a profizmusodért, odafigyelésedért, pozitív energiádért ami csak úgy árad belőled! Ha szünetekben lesz lehetőségem jelentkezem és jönnék edzeni veletek! További sok sikert, hiányozni fogtok! ????????☺️

 

 

Melinda 24 éves, személyi edzés, csoportos órák:

 

Nagy elhatározás kellett ahhoz, hogy megjelenjek egy edzőteremben, de Réka minden előítélet nélkül a kezdetektől a segítségemre volt. Az ő támogatásával már pár ruhamérettől megszabadultam, de még nincs vége! Szívből ajánlom őt is és a családias, jól felszerelt edzőtermét is????