Holistic Studio Badacsony

Masszázs, biorezonancia, coaching, rajz és festő workshopok

Holistic Studio Badacsony

Masszázs, biorezonancia, coaching, rajz és festő workshopok

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Ide egy gondolat Hajnitól...

Ide egy gondolat Hajnitól...

Somodi Hajni

 

Biorezonancia

Az emberi test sejtjei és szövetei működésük közben sajátos rezgést bocsátanak ki. Kutatások bizonyítják, hogy már sejt szinten minden biokémiai aktivitást megelőz egy elektromágneses aktivitás. Ezeknek az elektromágneses hullámoknak a mérésével, nagy pontossággal lehet következtetni a szervezetünkben végbemenő élettani folyamatok állapotára.


A SCIO Quantum Biofeedback készülék kényelmes, gyors 3-4 perces energetikai tesztet végez, mikroimpulzusok formájában kérdéseket tesz fel a szervezetnek, melyre az válaszol. A páciens szervezetéből érkező válaszokat nagyon érzékeny méréstechnikával működő számítógép program a képernyőn megjeleníti és kiértékeli. Ezzel az eljárással a szervezet sejtjeinek komplex működéséről kapunk hiteles információkat.


Ezek az információk jelzik a szervezetben aktuálisan uralkodó stresszek mennyiségét ill. a test energetikai állapotát, hiányállapotokat. A tesztelés során begyűjtött adatok segítenek a szükségletek megértésében. Képes feltárni azokat a specifikus stresszfaktorokat, melyek mélyben megbújva a test öngyógyító képességét gátolják. Ezzel a módszerrel energetikailag korrigálhatjuk és csökkenthetjük ezeket a stresszeket.
A SCIO Quantum Biofeedback segítségével az információs összetevők, közvetlenül a kiindulópontnál szüntetik meg a panasz okát. Az ellenálló képesség növelése, megfelelő energiapályák harmonizálása, stresszmentesítés, méregtelenítés és az energiahiány kiegyenlítése a szervek jobb működését eredményezi.
A biorezonancia segítségével képet kaphatunk a szervezetünkben végbemenő folyamatokról.


Néhány példa:


- Gombás-, vírusos-, bakteriális fertőzések
- Allergiák
- Tápanyag hiány
- Toxinok
- Vitaminhiány, ásványi-anyag hiány
- Aminosavak, zsírsavak, enzimek és hormonok szintje
- Emésztőrendszeri problémák
- Stressz és fájdalom
- Alvászavarok
- Krónikus fáradtság
- Gyulladások
- Tanulási nehézségek

 

Kontraindikáció:


- a terhesség korai szakasza, azaz az első három hónap
- nagyobb fém implantátumok
- pacemaker
- epilepszia
- alkoholos befolyásoltság
- akut lázas állapot

A SCIO relaxációra, stressz és fájdalom csökkentésre kifejlesztett biofeedback rendszer.(Quantum Biofeedback)


A SCIO nem diagnosztizál és nem gyógyít!


Diagnózis felállítására csak orvos hivatott.

 

Bejelentkezés: +36/20-235-45-35

szshajni@gmailcom

Rajz és festő workshopok

Ide jöhet egy rövid leírás a workshopokról...

Friss hírekért és eseményekért kövesd a facebook oldalunkat!

Ugrás a Holistic Studio Badacsony facebook oldalára